već je sve isplanirao

Navijač iz Tuzle najavljuje: Ako Hrvatska bude prvak, iz Katara se vraćam pješice

Mato Mrkonjić
Foto: Hrvatski glasnik
12.12.2022.
u 07:15

- Ako Hrvatska postane prvak svijeta, ja u tom slučaju krećem pješice za Trg Bana Jelačića. To je zavjet i stvarno ako Hrvatske bude prvak ja ću kući pješice. Moram svu papirologiju spremiti, jer to nije tako jednostavno i neću moći odmah krenuti - izjavio je Mrkonjić

Mato Mrkonjić, navijač Hrvatske iz tuzlanskog naselja Gornja Obodnica, s tribina bodri tim Zlatka Dalića na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Ako Vatreni postanu prvaci svijeta, Mrkonjić će iz Dohe kući pješice.

- Ako Hrvatska postane prvak svijeta, ja u tom slučaju krećem pješice za Trg Bana Jelačića. To je zavjet i stvarno ako Hrvatske bude prvak ja ću kući pješice. Moram svu papirologiju spremiti, jer to nije tako jednostavno i neću moći odmah krenuti - izjavio je Mrkonjić za Hrvatski glasnik.

Kaže kako u Kataru susreće brojne ljude iz Tuzle i okolnih mjesta.

- Kad su vidjeli moju zastavu Obodnica, prilazili su mi i baš mi je bilo drago vidjeti ljude iz naših krajeva, naše županije i stvarno me jako razveseli. Ima nas, nisam sam. Kada jednom dođem do Trga bana Jelačića onda idem pječice do Parka mira u Obodnici - nastavio je.

Mato je izračunao da bi u Zagrebu mogao biti za 250 dana jer put je dug pet tisuća kilometara.

Hrvatska je u četvrtfinalu kreirala iznenađenje izbacivši Brazil. Na idućoj prepreci čeka ih još jedna južnoamerička reprezentacija, a radi se o timu Argentine. Polufinalna utakmica na rasporedu je u utorak od 20 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije