Naslovnica Vijesti

`Naš cimer se seksa glasno sa svojom curom, dosta nam je te buke`

Radi se o mladićima u dvadesetim godinama, a jedan od njih ima djevojku s kojom učestalo ima seksualne odnose - i to poprilično glasne.
12. srpnja 2019. u 16:40 0 komentara 194 prikaza

Kada imate susjede koji glasno uživaju u seksu, to može biti vrlo frustrirajuće, posebice ako vas ti zvuci bude u pola noći ili vam uopće ne daju spavati. No, ako imate nekog takvog u svom domu, onda je situacija posebno neugdna.  

Upravo u takvoj situaciji našla su se dva cimera koji s trećim dijele stan. Radi se o mladićima u dvadesetim godinama, a jedan od njih ima djevojku s kojom učestalo ima seksualne odnose - i to poprilično glasne. Ostala dva cimera često mogu čuti kako mu ona govori razne "prljave " stvari. 

Jedan od cimera se obratio poznatoj terapeutkinji Deidre na portalu The sun pojašanjavajući kako je djevojka vrlo draga i kako ne žele svom cimeru napraviti probleme, no ne mogu spavati kada je ona kod cimera u sobi.  

Deidre mu je savjetovala da sjednu svi zajedno i da cimeru pojasni kako sve možete čuti i to vas ometa u snu. Savjetujte mu da budu malo tiši. Možda će im u konačnici biti i ugodnije da budu u njenom prostoru umjesto u vašem, kako  ne bi svoju intimu dijelili s drugima.  

 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.