vrijeme

Narednih dana oblačno s kišom, ponegdje i snijeg

kisa
16.01.2023.
u 09:42

U Bosni i Hercegovini u utorak, 17. siječnja, bit će oblačno vrijeme s kišom, na vrhovima planina će padati snijeg. Obilnije padaline na području Hercegovine, zapadu i jugozapadu Bosne, lokalno je moguće i u središnjim područjima.

Vjetar umjeren i jak južnog smjera. U drugom dijelu dana povremeno se očekuju i olujni udari juga. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 6, na jugu zemlje do 9 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 6 i 11, na jugu zemlje do 14 stupnjeva.

U srijedu, 18. siječnja, pretežno oblačno vrijeme sa kišom, na vrhovima planinama će padati snijeg. Češće padaline su na području Hercegovine i jugozapadne Bosne. Vjetar umjerene jačine, s jakim udarima, južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 8, na jugu do 10 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 7 i 13 stupnjeva.

U četvrtak, 19. siječnja, oblačno vrijeme s kišom, na planinama će padati snijeg. Jakog juga može biti još prijepodne. U drugom dijelu dana se očekuje slabljenje vjetra. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 7, na jugu zemlje do 9 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 10, na jugu zemlje do 13 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?