Nemarna majka:

Napila se pa ostavila bebu (1) samu u kadi

nemarna majka
11.11.2016.
u 20:30

Nestabilna i neodgovorna mlada majka Jasmine Gregory (24) iz Velike Britanije osuđena je na tri godine zatvora zbog ubojstva svoje 14 mjeseci stare kćerkice u kolovozu 2014, prenosi 24sata.hr

Nakon što je ispila dvije boce jabukovače, Jasmine je otišla iz kupaonice zaboravivši da je u kadi ostavila svoju kćer. Malena Robyn se nagutala vode, a iako je hitno prevezena u bolnicu, liječnici joj nisu uspjeli pomoći. Morali su proglasiti smrt, piše Daily Mail.

Jasmine je otprije poznata centru za socijalnu skrb. Naime, nekoliko je puta prijavljivana jer je i svoje drugo dijete često ostavljala samo. Zbog toga joj je određena udomiteljska obitelj koja ju je trebala poučiti odgovornosti i držati na oku.

- Znala je otići iz kupaonice dok bi joj djeca bila u kadi ili ih ostaviti same u blizini pećnice. Upozoravala sam ju da to ne čini - kazala je žena koja je skrbila o Jasmine.

Vještaci su potvrdili da Jasmine nema intelektualnih poteškoća i da je bila svjesna mogućeg rizika kada je ostavljala dijete samo u prostoriji.

- Ono što ste učinili je toliko okrutno i krivo da bi iznevjerio samo sebe i svoju dužnost kada vas ne bi strpao u zatvor - kazao je sudac tijekom izricanja presude.

Iako je osuđena na tri godine, Jasmine bi mogla na slobodu nakon što je odslužila samo 18 mjeseci.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije