VODILA DOBRO JUTRO, HRVATSKA

Nakon tri desetljeća HRT napušta voditeljica Ljiljana Vinković, odlazak otkrila u emisiji: 'Ja se opraštam'

29.04.2021.
u 11:50

Voditeljica Ljiljana Vinković odradila je svoju posljednju emisiju 'Dobro Jutro, Hrvatska u sklopu koje je vodila rubriku 'Stranci u Hrvatskoj' koja se prikazuje četvrtkom. Emisiju će nakon Ljiljane voditi kolegica Ivana Vilović, a Ljiljana odlazi u  - Maleziju, otkrila je u emisiji. 

- Moja gošća danas je s razlogom šećer na kraju onoga što radim, jer se ja opraštam na način da nas dvije počinjemo jednu lijepu novu suradnji i ja postajem strankinjom u njenoj zemlji. U Maleziji - kazala je Vinković u HRT-ovoj emisiji. 

Podsjetimo, Ljiljana Vinković je nakon četiri godine vođenja HRT-ove emisije ''Dobro jutro, Hrvatska'' dobila rubriku u sklopu emisije koju radi svakog četvrtka, a zatim se počelo pisati kako je smijenjena zbog dolaska Doris Pinčić Rogoznice na HRT. U nekim medijima se pojavila informacija da je Ljiljana Vinković zbog toga i završila na bolovanju.  Inače, Vinković je na HRT-u od 1997. do 2000. bila novinarka i voditeljica (Glas domovine, Korijeni, Euromagazin). Od 2000. do 2007. radila je kao voditeljica i urednica preko 50 emisija u Zabavnom programu, te je radila i kao  urednica i scenaristica emisija 100 posto ja, Svirci moji i U ozračju tambure.

 

Ključne riječi
HRT

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije