EVO ŠTO JE U NJEMU...

Nakon smrti kćeri pronašli su pismo na kojem je pisalo: Ne otvaraj do 2023.!

01.06.2017.
u 09:45

Nitko iz njene obitelji nije mogao ni naslutiti što će ta budućnost, kojoj se Taylor toliko veselila, donijeti, odnosno odnijeti. Uzela je život djevojčici koja je iznenada umrla od upale pluća.

Taylor Smith, 12- godišnja djevojčica veselila se odrastanju i budućnosti pa je napisala pismo sama sebi, stavila u omotnicu i  napisala poruku: Ne otvaraj do 2013. godine.
 
No, ono što nitko iz njene obitelji nije mogao ni naslutiti što će ta budućnost, kojoj se Taylor toliko veselila, donijeti, odnosno odnijeti. Uzela je život djevojčici koja je iznenada umrla od upale pluća. 
 
Roditelji su nakon njene smrti u sobi pronašli omotnicu u kojoj je bilo naslovljeno na nju samu uz naglasak: Ako nisi Taylor Smith i još nije 13. travanj 2023. godine, ne otvaraj ovo pismo. 
 
No život je odlučio za nju odigrati neke druge karte te su roditelji, kako bi se lakše nosili s tugom, otvorili pismo. 
 
Taylor je u njemu napisala poruku samu sebi da bude hrabra i kroz život i dalje korača uz Boga. 
 
" Jesi li u zadnje vrijem čitala Bibliju,  molila se ili bila na hodočašću? Ako nisi, zašto nisi' Isus je bio mučen i razapet zbog tebe, nađi vremena". 
 
Napisala je i da je u prošlosti- kao 12 godišnja djevojčica, sanjala da postane odvjetnica te je sebe u budućnosti zapitala: Jesmo li upisale fakultet, 10 godina prije htjele smo biti odvjetnice.
 
Čestitam ti na maturi, živimo li same? Budi hrabra i odvažna kroz život". 
 
U omotnicu je ubacila i komad papira na kojem je iscrtala kako izgleda prvi iPad, koliko je dugačak i širok, za slučaj da se takve stvari zaborave za 10 godina (2023.)
 
Roditelji djevojčice odlučili su sve objaviti na Facebooku kako bi svi mogli vidjeti kakva je bila njihova djevojčica, koliko je bila posebna i odvažna. Koliko dobra...

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?