svjetski poznat američki glumac John Savage progledao u Svjetlosti

Najviše me iznenadilo to što sam operiran u podne, a već sam navečer vidio čitati novi scenarij… Nevjerojatno!

02.09.2022.
u 18:16

John Savage (73), nakon što je bio u više od 200 hollywoodskih produkcija, odlučio je iskoristiti razdoblje između snimanja dvaju filma da zauvijek riješi svoj problem s vidom u zagrebačkoj klinici "Svjetlost".

Preporuka Armanda Assantea

- Uvijek sam imao odličan vid, čak i prije operacije odlično sam vidio na daljinu, no od 45 godine mučim se s čitanjem. Kažu da se to zove čitalačka dioptrija, ja to zovem prokletstvo. Uvijek sam nosio nekoliko pari naočala za čitanje na snimanja jer ako ne mogu pročitati scenarij ili promjenu, svi moraju stati… To je u meni izazivalo frustraciju. Vidio sam da je moj veliki prijatelj Armand Assante operirao oči kod Nikice, on mi je rekao da je sve bilo super, pa sam došao. Naravno, pomoglo je što su moji kolege Tim Roth, Franco Nero i prijateljica Cassandra Gava također to obavili u Zagrebu. Najviše me iznenadilo što sam operiran u podne, a već sam navečer vidio čitati novi scenarij… Nevjerojatno! - Izjavio je John Savage.

John Savage najpoznatiji je po glavnoj ulozi - vojnik Bukowski, u filmu o vijetnamskom ratu Kosa koji je režirao Miloš Forman, glumio je s Robertom De Nirom u Lovcu na jelene, s Al Pacinom (Kum 3), a surađivao je i s velikim redateljem Oliverom Stoneom na filmu The Onion Fields. Osim po ulogama na velikom platnu, sudjelovao je i u velikom broju televizijskih produkcija - Crni Anđeo, X-Files, Star Trek i Twin Peeks. John Savage, Esai Morales, Tim Roth, Franco Nero, Cassandra Gava, Armand Assante i pokojna Ivana Trump odabrali su profesora Nikicu Gabrića i Kliniku "Svjetlost" za svoju operaciju očiju.

Znanje, strast, znanost..

Svjetlost je vodeća oftalmološka ustanova u svijetu po broju ugrađenih leća za korekciju čitalačke dioptrije, ali i primjene novih tehnologija u oftalmologiji. To je čini prepoznatom ne samo među pacijentima u Hrvatskoj nego i cijelom svijetu. Svi ovi slavni ljudi odabrali su "Svjetlost" svojom voljom, došli su ovdje i vidjeli našu tehnologiju, ali i našu strast. Tehnologiju može kupiti svatko, no sjesti preko puta liječnika koji nudi zahvat, koji se sam podvrgnuo zahvatu - to je doista povjerenje koje se vidi u dolasku glumaca s druge strane svijeta. Jako sam ponosan na to da smo "Svjetlost" i Zagreb stavili na kartu kao destinaciju vrhunske medicine - rekao je ovom prilikom osnivač Klinike "Svjetlost" profesor Nikica Gabrić.

Svjetlost je više od 24 godine vodeća oftalmološka ustanova po primjeni najnaprednijih tehnologija, ali i mogućnosti da svojom kvalitetom privlači pacijente iz cijelog svijeta. Osim pacijenata, velikani medicinske industrije prepoznali su "Svjetlost" kao svjetskog lidera u razvoju i inovacijama te su zbog toga odabrani kao razvojni centri za kompaniju "Johnson & Johnson" u području intraokularnih leća i lasera za skidanje dioptrije te njemačke kompanije "Eye Tech Solutions Schwind" za razvoj novih generacija lasera. Hrvatska je postala razvojno-inovacijski centar za oftalmologiju upravo na krilima kvalitete i posvećenosti profesora Gabrića i njegova tima. • 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije