In memoriam

Najdugovječniju radnju u općini Grude Zlatko je pozlatio svojim rukama

zlatko marić
Grude.com
19.12.2020.
u 12:06

Grude je u 77. godini života napustio Zlatko Marić, jedan od prvih i najdugovječnijih obrtnika općine Grude koji je radnju poznatu danas kao Brzi servis Marić utemeljio davne 1975. godine.

Od radnje koju je Zlatko pozlatio svojim rukama, nastao je jedan od brendova za prodaju i kupnju, te oporavak i balansiranje guma, te servis vozila, gdje dolaze ljudi od Hercegovine preko Dalmacije pa sve do brojne dijaspore, piše portal Grude.com.

Svoj vrijedan rad prenio je i na svoju djecu, na sinove koji su nastavili očevim stopama u Brzom servisu Marić, naučivši ih i poslu i poštenju i ophođenju s ljudima, a od njega su učili i naučili i mnogi vrijedni radnici koji su kroz 45 godina prošli kroz Brzi servis Marić ili su i danas još uvijek tu.

Na poznatoj adresi u Pocrtama, Zlatko Marić mnogima će nedostajati, ali upravo zbog svojih djela i činjenice da je stvorio brend star čak 45 godina u jednoj od najmlađih općina u Hercegovini on neće biti zaboravljen. I Gospodin koji nas je stvorio raduje se takvim ljudima i takvim radnicima i zato ih tako iznenada pozove u svoj dom, gore gdje s oka svaka suza nestaje, pišu Grude.com.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije