Nova pravila

Načelnik općine u BiH zabranio okupljanja i druženja uz kavu

18.02.2021.
u 07:23

Unutar zgrade Općine, zabranjena je svaka vrsta nepotrebnog okupljanja službenika i bilo kakva vrsta druženja uz kavu.

Načelnik Općine Kakanj Mirnes Bajtarević donio je niz naredbi i uputa čiji je cilj poboljšanje radne discipline i efikasnosti rada općinskih službenika. Građane je pozvao da napišu i negativne i pozitivne primjere susretljivosti i ponašanja općinskih službenika. 

 Načelnik Bajtarević od stupanja na dužnost inzistira na poboljšanju svih aspekata kvaliteta usluga koje se pružaju građanima.

Unutar zgrade Općine, zabranjena je svaka vrsta nepotrebnog okupljanja službenika i bilo kakva vrsta druženja uz kavu.

Pušenje je zabranjeno u svim prostorijama Općine, a za tu svrhu određeni su vanjski prostori (terase), uz obvezu da zadržavanja budu kraća i u razumnom broju i da ne narušavaju dinamiku rada, javlja Hayat. 

Kava i ostali bezalkoholni napitci koje kupuje Općina Kakanj služe se na sastancima i sličnim situacijama kada dolaze gosti, a općinski službenici u vrijeme pauze za kavu koriste instalirane automate za tople i hladne napitke na komercijalnoj osnovi.

Kava i napitci koji se nabavljuju i plaćaju proračunskim sredstvima Općine Kakanj moraju biti proizvedeni u Bosni i Hercegovini.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije