u Provincijalatu Bosne Srebrene na Kovačićima

Načelnici općina na susretu s provincijalom Bosne Srebrene

01.11.2022.
u 14:44

U ponedjeljak 31. listopada 2022. godine u Provincijalatu Bosne Srebrene na Kovačićima provincijal Bosne Srebrene fra Zdravko Dadić, zajedno s fra Vinkom Sičajom, ekonomom Provincije, primio je načelnike općina Kiseljak, Kreševo, Vitez i Novi Travnik

U ponedjeljak 31. listopada 2022. godine u Provincijalatu Bosne Srebrene na Kovačićima provincijal Bosne Srebrene fra Zdravko Dadić, zajedno s fra Vinkom Sičajom, ekonomom Provincije, primio je načelnike općina Kiseljak, Kreševo, Vitez i Novi Travnik, izvijestila je Franjevačka informativna agencija.

Na sastanku, ali i tijekom zajedničkog objeda, Mladen Mišurić-Ramljak, načelnik općine Kiseljak, Renato Pejak, načelnik općine Kreševo, Boris Marjanović, načelnik općine Vitez i Stjepan Dujo, načelnik općine Novi Travnik razgovarali su s provincjalom o pitanjima koja su važna za dobrobit svih građana u općinama iz kojih dolaze, kao i načinima kako braća Franjevačke provincije sv. Križa - Bosne Srebrene svojim pastoralnim radom mogu doprinijeti još boljoj međusobnoj suradnji na dobrobit svih ljudi.

Kao uspomenu na zajednički susret provincijal je načelnicima darovao repliku mozaika Gospe Olovske koja je postavljena u Nazaretu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije