Katoličke župe Grada Konjica organizirale tradicionalno božično druženje

Na Žitačama se okupili predstavnici vjerskog, kulturnog i javnog života Grada Konjica

27.12.2023.
u 15:34

U organizaciji katoličkih župa Grada Konjica; Svetog Ivana Krstitelja Konjic,  župe Glavatičevo te župa Podhum- Žitače, Obri i Solakova Kula, na Žitačama je upriličeno tradicionalno božićno druženje koje je okupilo predstavnike vjerskih zajednica, župnike i časne sestre u spomenutim katoličkim župama, Refika efendiju Delića, glavnog imama Islamske zajednice u Konjicu, predstavnike javnog i političkog života s Osmanom Ćatićem, gradonačelnikom Konjica na čelu, kao i predstavnike gradskih kulturnih i obrazovnih institucija. 

Obraćajući se okupljenima na proslavi najradosnijeg kršćanskog blagdana, domaćin fra Ivica Karatović, župnik župe Podhum- Žitače  uz iskazanu zahvalnost onima koji rade na dobrobit stanovnika ovog kraja, naglasio je i kako svima može biti i bolje i ljepše.“Zato se potrudimo da ne ostanemo sami sa starima i bolesnima, već da zadržimo mladost i obitelji,  te da oni zavole ovu bogatu i dragu nam BiH“, kazao je župnik u župi Podhum- Žitače te pozvao okupljene da budu na ponos i radost jedni drugima kao i svim ljudima s kojima žive. Druženje je završilo razmjenom prigodnih čestitki, božićnih, a potom i čestitki za bolju i ljepšu novu 2024. godinu. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije