Tri odvojene akcije

Na području Tuzle oduzeta veća količina tekstila

09.06.2020.
u 11:24

U tri odvojene akcije na području Tuzle oduzeta je veća količina raznih proizvoda bez propisane dokumentacije u vrijednosti 35.000 KM - potvrđeno je iz Uprave za neizravno oporezivanje (UIO) BiH.

Provjeru prometa roba stranog porijekla u trgovinskom objektu na području Regionalnog centra Tuzla izvršili su ovlašteni službenici Grupe za sprečavanje krijumčarenja i prekršaja.

Iz UNO preciziraju da su pronašli 5.958 komada tekstilnih proizvoda (trenerke i sl.) stranog porijekla bez posjedovanja zakonom propisane dokumentacije.

U priopćenju dodaju i da je tijekom vršenja redovitih aktivnosti na GP Karakaj, tijekom pregleda autobusa koji je došao iz pravca Srbije, pronađena neprijavljena roba stranog porijekla.

Radi se o 3.500 komada raspršivača.

Također, tijekom provjere prometa trošarinskih proizvoda na području RC Tuzla pronađeni su trošarinski proizvodi koji nisu bili obilježeni na propisan način.

U aktivnostima na terenu ovlašteni službenici UNO su koristili specijaliziranu opremu koju je Upravi donirala Vlada SAD-a putem Programa EXBS.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?