gužve na granici

Na GP Bosanska Gradiška čeka se do dva sata

granica
23.12.2016.
u 17:15

Pojačan je promet vozila na ulazu u Bosni i Hercegovini, posebno na graničnim prijelazima na sjeveru BiH. Izdvaja se GP Bosanska Gradiška gdje se čeka od sat i pol do dva sata, kao i granični prijelazi Velika Kladuša, Donja Gradina i Bosanski Brod gdje su zadržavanja oko jedan sat.

Na ostalim graničnim prijelazima trenutno se ne čeka duže od 30 minuta. 

Radovi na području Hrvatske i dalje su aktualni na graničnim prijelazima Bosanski Brod-Slavonski Brod i Orašje-Županja, tako da se na ovim prijelazima tijekom dana prometuje usporeno.  

U južnim krajevima BiH prometuje se po pretežnito suhom kolovozu, uz povoljne vremenske uvjete, dok se u ostalim krajevima, zbog niskih temperatura, poledica može očekivati na dionicama u višim predjelima, na mostovima i prilazima tunelima.

Skreće se pažnja i na mjestimično smanjenu vidljivost zbog magle, kao i na učestale sitnije odrone. Savjetuje se opreznija vožnja i podsjeća se da je posjedovanje zimske opreme zakonski obvezno na putevima u BiH.

Zbog nastupajućeg Božića sutra od 12.00 sati do nedjelje do 24 sati zabranjen je prijevoz eksplozivnih materija na području FBiH, priopćeno je iz IC BIHAMK-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije