ZANIMLJIVA PROFESIJA

'Muškarcima pokazuje svoje tijelo i prodaje nošene gaćice, mrzim to što je drugi muškarci vide golu'

13.09.2019.
u 20:45

- Moja nova djevojka zarađuje tako što se skida pred kamerama i prodaje svoje donje rublje – napisao je zabrinuti dečko

Sa svojim problemom obratio se Jane, terapeutkinji portal Daily Star koja je poznata po tome što dijeli savjete onima kojima su potrebni.

- Jako se ponosi svojim tijelom i sposobnošću da od klijenata dobije mnogo novca. Mrzim to što je i drugi dečki vide golu ili da imaju njene nošene gaćice- napisao je.

Kaže i kako mu je djevojka rekla da nema razloga za brigu jer je ovo što ona radi legalno i prihvatljivo. Smatra se staromodnim, ali misli kako nema potrebe za ovim poslom kad je tako pametna i može raditi nešto ozbiljnije. Njen brat vodi uspješan posao za koji on smatra da bi i njegovoj djevojci išao od ruke.

Jane mu je objasnila kako je odluka njegove djevojke da zarađuje od svog tijela finalna ukoliko je već probala uobičajenije poslove.

- Ako ne možete izdržati stres, možda trebate promisliti još jednom o toj vezi. Upitajte je da promisli kakav utjecaj ovaj alternativan način života ima na njeno mentalno zdravlje - kazala je Jane te ga savjetovala da s djevojkom ozbiljno popriča o široj slici života jer sve dolazi s cijenom.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?