SUPER IDEJE, A NISU ODJEĆA

Muškarcima je teže smisliti dobar poklon nego ženama - e pa, imamo rješenje

14.12.2019.
u 08:47

Bliži se Božić i ipak želite svom partneru pokloniti nešto dobro, a sve se svodi na odjeću. Donosimo nekoliko poklona koji će mu se sigurno svidjeti i niti jedan nije za odjenuti!

Već ste kupili poklone mami, tati, braći i sestrama, a za kraj je ostao dečko kojem naprosto ne znate što pokloniti, a da nije odjeća. Evo nekoliko ideja!

Termosica za kavu

S ovim ne možete pogriješiti! Može ju ponijeti na posao, u autu, na izlet.. Bilo gdje! Još ako je obožavatelj Star Warsa, pun pogodak!

Kino 

Karte za kino za vas dvoje su odličan poklon ukoliko ga kupujete u zadnji tren. Odaberite neki film o kojem je pričao da ga želi ići pogledati, počastite ga kokicama i pićem. Zabava je zagarantirana!

Personalizirani Batman plašt

Svaki dečko u sebi ima veliki postotak djeteta. A i koji od njih ne voli super junake poput Batmana? Još ako na plašt dodate njegovo ime bit će oduševljen!

Torbica za kozmetiku

Uvijek kada putujete on svu svoju kozmetiku strpa kod vas, pa nemate mjesta za svoje stvarčice. Isto tako, dok kopa i traži svoje stvari uništi vaše. Nabavite mu njegovu vlastitu kozmetičku torbicu kako biste izbjegli ovakve, svima dobro poznate, situacije.

Knjiga

Puno ljudi složit će se da su knjige najbolji poklon. Većina voli stare iz antikvarijata i njihov miris, pa se možete odlučiti i na tu opciju. Bilo kako bilo, knjiga nije jako skup poklon, a kvalitetno je i ostaje zauvijek.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?