26 novih službenih automobila

MUP Hercegovačko-neretvanske županije dobio nova vozila

MUP
17.06.2016.
u 14:34

Ministar unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Slađan Bevanda predao je policiji HNŽ-a ključeve 26 novih službenih automobila, od ukupno 39 novih automobila u drugoj fazi obnove voznoga parka.

Vozila marke "Volkswagen" i "Škoda" dobit će sve ustrojbene jedinice Ministarstva, dok će veći dio kontingenta biti raspoređen ustrojbenim jedinicama Uprave policije MUP-a HNŽ-a.

Preostalih 13 vozila bit će podijeljeno u idućih nekoliko dana, objavljeno je na internetskim stranicama županijskoga MUP-a.

Ministar Bevanda u izjavi za medije zahvalio je županijskoj Vladi koja je u velikoj mjeri pomogla realizaciju nabave vozila koja će, kako je rekao, policijskim službenicima omogućiti efikasniji i kvalitetniji rad.

Obnova voznoga parka županijskoga MUP-a provodi se u tri faze, a predviđena je nabava ukupno stotinu novih automobila.

Nabavom novih motornih vozila dobit će se jednoobraznost voznoga parka, a isto tako će se ostvariti značajne materijalno-tehničke uštede kako na potrošnji goriva i maziva tako i na tehničkim opravkama vozila, dok će operativnost policijskih službenika Uprave policije MUP-a HNŽ-a biti podignuta na višu razinu, poručili su iz MUP-a.

Zadnja nabava službenih motornih vozila izvršena je 2004 godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije