MUP HBŽ-a prvi u Federaciji dobiva nove odore

22.05.2024.
u 16:31

Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova Hercegbosanske županije prvi će dobiti nove policijske odore, i to nakon što je skupina ponuđača iz Zenice dobila posao vrijedan 426.940 KM.

Nakon uspješno završene javne nabave novih policijskih odora za MUP HBŽ-a odlučeno je da će zeničke tvrtke Shot i Zenko realizirati ovaj projekt u skladu s nedavno usvojenom uredbom o jedinstvenoj policijskoj odori.

Nova uredba definira izgled odora svih policijskih službenika na području Federacije Bosne i Hercegovine, a Zenko i Shot će isporučiti radne policijske odore u vrijednosti od 354.949 KM, odore za specijalnu policiju u vrijednosti od 58.250 KM, kao i poluduboke čizme u vrijednosti od 13.750 KM. Javna nabava bila je raspisana 22. siječnja, a MUP-u HBŽ-a dostavljeni su i uzorci odora s certifikatima institucija te su za HBŽ, kako je potvrđeno za Klix, obavljena i laboratorijska ispitivanja materijala u Zagrebu, gdje je utvrđeno kako zadovoljavaju tehničke zahtjeve.•

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije