BRZO I LAKO

Muče vas žute mrlje od znoja na bijeloj odjeći? Ovako ćete ih se riješiti

07.07.2020.
u 14:34

Velike vrućine krivac su za ove mrlje, a evo kako čete ih očistiti na jednostavan način.

Uklanjanje tvrdokornih mrlja s odjeće ponekad zna biti stvarno zamoran posao. Pronalazak sredstava i metoda za učinkovito čišćenje mrlja često svima radi muke. Bijela odjeća jedna je od najtežih stvari za očistiti, pogotovo kada se radio o žutim mrljama znoja koje dolaze u visoke vrućine i toplo vrijeme. No jedna žena na blogu One good thing podijelila je svoj savjet za lako uklanjanje žutih mrlja.

Tajna kombinacija za savršeno uklanjanje žutih mrlja je sredstvo za pranje posuđa koje uklanja masne mrlje, soda bikarbona, hidrogen peroksid i četka za odjeću, može poslužiti i četkica za zube.  Upute: U jednoj posudi pomiješajte sredstvo za pranje posuđa i hidrogen peroksid, u omjeru 1:2. Nakon što to dobro pomiješate, nanesite na žute mrlje na vašoj odjeći. Sodu bikarbonu naspite preko namočenih dijelova. Zatim sve dobro očetkajte.  Nakon četkanja, pustite odjeću da odstoji sat vremena, a zatim je operite kao i inače.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?