​Mostarski učenici posjetili Američki kutak

09.02.2018.
u 14:47

U četvrtak su učenici osmih razreda Osnovne škole Antuna Branka Šimića Mostar uz pratnju prof. Klaudie Marić posjetili Američki kutak. 

U dogovoru s voditeljicom kutka prof. Ivanom Čuljak-Perić osmaše su tamo dočekali članovi vojnog odjela Ambasade SAD-a u Sarajevu. Nakon kratkog predstavljanja vojnici su učenicima pričali o njihovom poslu i životu. Osmaši su imali pregršt pitanja o njihovim dosadašnjim iskustvima u vojsci, kako im se sviđa BiH  i njihov posao u Sarajevu. 

Amerikanci su stoga opisali kako izgleda jedan njihov tipični radni dan u vojsci, kako izgledaju njihovi treninzi, kako je biti vojnik i koje su prednosti i mane toga posla. Učenici su imali priliku pokazati svoje znanje engleskog jezika, ali su isto tako bili i oduševljeni svime što su čuli. Sve ono što su ovom prigodom naučili moći će iskoristiti u svojim projektima, koji su dio nastave engleskog jezika.

Ovom posjetom Američkom kutku se nastavlja suradnja kutka i OŠ A. B. Šimića i u novoj kalendarskoj godini. Osmaši su bili jako zahvalni na ovom vrlo zanimljivom susretu, te se nadaju skorom ponovnom odlasku u Američki kutak, priopćeno je iz škole.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije