povezivanje s automobilskim gigantima

Mostarski Aluminij i druge 
bh. tvrtke radit će komponente za električne automobile

08.08.2017.
u 11:00

Tvrtke iz BiH još će se snažnije povezati s automobilskom industrijom iz EU-a, prije svega, automobilskim gigantima poput njemačkog Volkswagena, a sudjelovat će i u izradi raznih komponenti za električne automobile čiji je trend proizvodnje u stalnom porastu, piše Večernji list BiH.

Posebnu korist od buduće suradnje s automobilskim industrijama država članica EU-a imat će Aluminij Mostar kao jedan od najvećih bh. izvoznika. To su, između ostalog, zaključci koji su doneseni nakon redovite sjednice Grupacije automobilske industrije Gospodarske komore FBiH. Na jačanju aktivnosti vezanih uz projekt “Razvoj automobilske industrije FBiH” dodatni impuls dala je nedavno Vlada FBiH koja je, kako je priopćeno iz spomenute Grupacije, shvatila značaj projekta, na njegovu sufinanciranju, kao i potpori koju pružaju tvrtke iz automobilske industrije. 

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?