doček Nove 2018.

Mostarce će za Novu godinu zabavljati domaći bendovi

10.11.2017.
u 10:12

U Mostaru će na šetnici u Ulici Nikole Šubića Zrinskog biti organiziran doček Nove 2018. godine, na kojemu će Mostarce i goste grada na Neretvi u Novu godinu uvesti domaći bendovi i umjetnici.

Organizacijski timovi iz Gradske uprave Grada Mostara i s kulturne scene tog grada organiziraju Novu godinu na otvorenom, uz bogat kulturno-umjetničkih program domaćih snaga, rečeno je novinarima u Mostaru na radnom sastanku koji je organiziran u povodu tog događaja.

Iz Odjela za društvene djelatnosti Grada Mostara Sanela Mešić rekla je kako je ideja o organizaciji dočeka Nove godine na otvorenom došla iz foruma koji okuplja najveći broj umjetnika tog grada.

Dodala je kako je administracija, odnosno gradonačelnik rado prihvatio tu ideju.

- Posjetitelje će zabavljati brojni glazbenici, umjetnici, glumci i plesači iz Mostara, i ovo će biti jedna lijepa mostarska priča - kazala je Mešić.

Istaknula je kako će program trajati dva dana, dodajući kako je proračun za doček Nove godine oko 80 000 maraka.

Inače, lokacija na ''Šetnici'' je, po riječima organizatora, adekvatna za ovu priču, najbliža je centru te dostupna svim građanima Mostara. Cilj je, kako su rekli, ponuditi dobru atmosferu i lijep vikend Mostarcima, a i turistima koji se odluče za ovu lokaciju.

Tim ljudi koji radi produkcijski dio posla već neko vrijeme pokušava napraviti program koji je idealan i zanimljiv, ne samo za Mostar, već i za druge gradove, rekao je ispred Organizacijskog odbora Mili Tiro.

- Dan prije samog dočeka, 30. prosinca, građani će imati priliku čuti mlade domaće bendove. Od 11:30 sati svirat će 'Tale Quale', nakon njih 'Floridus', 'Smooth Groove' mlada jazz grupa iz Mostara, te 'Blues karavan' koji će donijeti malo bluz atmosfere, a 'Malter Ego' završava prvu večer - rekao je Tiro.

Na sami doček Nove godine, 31. prosinca, od 12 do 14 sati održat će se doček Nove godine za djecu.

Večernji program počinje s 'Mostar rock school blues bandom' već od 20 sati. Nakon njih nastupaju 'Zoster' i 'Mostar Sevdah Reunion', a poslije ponoći 'Sinergija'.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije