održat će se 23. ožujka

Mostar: Humanitarna utrka trči se za opremanje dnevne sobe na Pedijatriji

12.02.2024.
u 08:37

Mostarska humanitarna utrka dužine 4 kilometra održat će se 23. ožujka, koja  ima za cilj podizanje svijesti o važnosti tjelesne aktivnosti i poticanje građanskog angažmana u Mostaru.

Prikupljena sredstva od humanitarne utrke namijenit će se za opremanje dnevne sobe na dječjem odjelu Klinike za dječje bolesti u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar, s ciljem osiguranja ugodnijeg okruženja za djecu tijekom njihova liječenja, priopćeno je iz Udruge ''Zdrav život – KINEZIS''.

Inače, svake godine spomenuta utrka pruža podršku različitim udrugama i ustanovama u njihovom radu, a dosad su to bili: Mary's Meals, Insula - Udruga dijabetičara u HNŽ, Udruga za Down sindrom Mostar, Novi pogled - Udruga građana za maligna oboljenja dojke i ostala maligna oboljenja kod žena, Minores - Udruga za pomoć beskućnicima i socijalno ugroženim osobama u Mostaru, i Los Rosales - Centar za djecu i mlade s posebnim potrebama.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije