Fadil Novalić

Mogućnosti Federalne vlade za branitelje su u okviru 315 milijuna KM

09.04.2018.
u 16:52

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić ponovio je danas da se mogućnosti kojima raspolaže Federalna vlada kada su u pitanju zahtjevi branitelja nisu se promijenile, a oni su i danas izašli na prosvjede  kratkotrajno blokirajući nekoliko bh. prometnica. 

Pojasnio je da postoje određene mogućnosti koje bi eventualno mogle doprinijeti rješenju pitanje dijela te populacije, a one bi mogle biti objedinjene u novom zakonu koji Federalna vlada ima namjeru uskoro razmatrati.

Mišljenja je da današnji prosvjedi nisu bili kao oni iz veljače kada su satima bile blokirane prometnice uključujući i autoput A1 te petlju Šićki brod u Tuzli, dodajući da će u tom novom propisu biti raspodijeljene mogućnosti koje i sada Vlada FBiH ima u iznosu od 315 milijuna KM što se i sada izdvaja za branitelje jer nema mogućnosti za veća izdvajanja iz proračuna. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?