prezentacija

Mogućnost stipendiranja i studiranja u Rusiji

08.11.2018.
u 10:56

Izaslanstvo Veleposlanstva Ruske Federacije u Bosni i Hercegovini na čelu s veleposlanikom Peterom Ivancovim boravit će u petak, 8. studenoga 2018., u radnoj posjeti Sveučilištu u Mostaru.

Predstavnici Veleposlanstva održat će prezentaciju stipendija na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru u 13.00 sati u amfiteatru Sokrat kako bi predstavili mogućnosti stipendiranja i studiranja u Rusiji. Tom prigodom bit će otvoren i „Ruski kabinet“, priopćeno je sa Sveučilišta u Mostaru. 

Tijekom prezentacije bit će održan i nastup Narodnog ansambla pjesme i plesa «Černozjemočka» „V.Solomahin“. U ansamblu sudjeluje više od sto studenata, imaju preko 50 koncerata i nastupa svake godine. Dobitnik je natjecanja i festivala umjetničkog stvaralaštva na razini Sovjetskog Saveza i Rusije te je dobitnik međunarodnih folklornih festivala u Bugarskoj, Cipru, Austriji, Poljskoj, Rumunjskoj, Mađarskoj, SFRJ, Njemačkoj, Francuskoj, Grčkoj, Italiji, Kini, Kubi, Čileu, Bosni i Hercegovini.

Izjave za medije bit će organizirane u 12 sati i 50 minuta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?