MOSTAR:

​Mladež HDZ-a donirala novčana sredstva za projekt izgradnje Banke koštane srži

MOSTAR
12.10.2016.
u 17:19

Akciju prikupljanja novčanih sredstava kao pomoć realiziranju projekta izgradnje Banke koštane srži u Mostaru u okviru kojeg je sada najpotrebnija kupovina invertnog fluorescentnog mikroskopa s faznim kontrastom pokrenuli su članovi Izvršnog odbora Mladeži HDZ BIH TO “Tihomir Mišić” Mostar.

Humanitarna akcija je realizirana od strane Mladeži HDZ BIH TO “Tihomir Mišić” Mostar uz nesebičnu potporu ostalih unutarstranačkih struktura uključujući Gradski odbor HDZ BiH Mostar.

”Budući da se Sveučilišna klinička bolnica Mostar nalazi u teškim financijskim okolnostima, uspijeva pružati usluge zdravstvene zaštite i odgovoriti svojoj ulozi. Upravo njihov nesebični trud i humanost potakli su nas na ovu akciju. Želja nam je bila poduprijeti ih u njihovim naporima za dobro svih nas. Prikupljena su znatna financijska sredstva koja će biti od velike pomoći u projektu izgradnje Banke koštane srži u Mostaru”, istakao je predsjednik Ogranka Tihomir Mišić Franjo Bošnjak.

Akcija se provodi u dogovoru s gospođom Prim. Dr. Jadrankom Knežević, voditeljicom projekta.

Doktorica Jadranka Knežević kazala je kako javnost nije dovoljno informirana o važnosti darivanja krvi i matičnih stanica:”Imamo dosta upita i imati ćemo dosta davatelja matičnih stanica, samo čekamo verifikaciju iz Federalnog ministarstva koji nam trebaju dati zeleno svijetlo, kako bi počeli postupak uzimanja uzoraka, potencijalni davatelji matičnih stanica daju jedan uzorak krvi”, rekla je dr. Knežević.

Ovim se putem organizatori iskreno zahvaljuju svim sudionicima a ponajviše našim donatorima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije