Glavni tajnik HDZ-a

Milijan Brkić izgubio svijest i završio u bolnici u Šibeniku

Milijan Brkić
Duško Jaramaz/Pixsell
22.08.2015.
u 14:22

Zadržan je u bolnici, a danas je oko podneva prevezen u Zagreb, radi pretraga.

Milijan Brkić, glavni tajnik HDZ-a tijekom godišnjeg odmora u Šibeniku, u petak je izgubio svijest na sat vremena i završio u bolnici u Šibeniku.

Brkiću je pozlilo tijekom izleta na Kornate kamo se brodićem uputio sa suprugom i mlađim sinom. Brkići su se usidrili u nekoj od uvala i dok je obitelj bila na otoku, a Brkić sam na brodu – pozlilo mu je i onesvijestio se. Obitelj ga je na brodu našla bez svijesti.

Prve vijesti su govorile o mogućem infarktu, no kako doznajemo zasad je isključena mogućnost srčanog i moždanog udara. Već navečer je, saznaje Večernji list, Brkić telefonski komunicirao s poznanicima.

Zadržan je u bolnici, a danas je oko podneva prevezen u Zagreb, radi pretraga. Sinoć je u šibensku bolnicu stigao i šef HDZ-a Tomislav Karamarko, a uz Brkića je u bolnici noć provela Josipa Rimac, članica Predsjedništva HDZ-a i direktorica izborne kampanje. Tijekom večeri se u bolnici u Šibeniku, doznajemo, okupilo toliko HDZ-ovaca da su Brkića zafrkavali da bi mogli i klauzuru održati.

Brkić još od rata osjeća zdravstvene poteškoće, imao je i ranije problema s cirkulacijom i srcem, a prije par godina je podvrgnut kompliciranoj operaciji na vratnim kralješcima. Gubitak svijesti, međutim zabrinuo je njegove, kao i liječnike. Činjenica je da je Brkić, pogotovu u žaru izborne borbe uglavnom radio preintenzivno, što je onda ostavilo i zdravstvene posljedice. Bude li glavni tajnik imao i dalje zdravstvenih problema, to će svakako, pred održavanje parlamentarnih izbora predstavljati veliki hendikep za HDZ, s obzirom da je on glavni operativac na terenu i jedan od najzaslužnijih za niz izbornih pobjeda HDZ-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?