transformacija

Milicu prije vjenčanja ostavio zaručnik jer je imala 136 kg, sada mu je kasno kaje

Instagram
14.04.2023.
u 19:33

Milica se transformirala tijekom devet mjeseci. Imala je 136 kilograma, a uspjela ih je skinuti 70. Bilo joj je teško, pogotovo na treninzima jer je počela vježbati s tolikom kilažom

Kada netko ostvari veliki pomak ili uspjeh za to dobije zaslužene pohvale, ali i osobnu zadovoljštinu. To se dogodilo i Milici Đukanović koja je lani ispričala kako ju je zaručnik ostavio mjesec dana prije vjenčanja. Tada je u njoj proradio inat, i sama je sebi rekla "Sad moraš smršavjeti. Za osam do devet mjeseci bit ćeš stara, nasmijana Milica". Tako je i bilo. Svoju životnu priču predstavila je na TV "Prva".

Milica se transformirala tijekom devet mjeseci. Imala je 136 kilograma, a uspjela ih je skinuti 70. Bilo joj je teško, pogotovo na treninzima jer je počela vježbati s tolikom kilažom. Tada bi pomislila "Bože, ne mogu, umrijet ću", a onda bi u njoj proradio bijes i dobila bi motivaciju, što joj je pomoglo da smršavi i svoju figuru dovede do savršenstva, piše Milorad Milovanović za Ženu.

Objavljujući videa prije i poslije transformacije, Milica je ubrzo postala vrlo popularna na TikToku, gdje ima preko 70.000 pratitelja. Njezina prošlogodišnja videa dosegnula su milijune pregleda.

 

 

No, ovo nije prvi put da je Milica drastično smršavila. Nakon prestanka bavljenja sportom prije 7-8 godina udebljala se do 117 kilograma, ali je nakon toga u pet mjeseci izgubila 52 kilograma. Budući da je znala kako njeno tijelo funkcionira, Milica je za sebe osmislila plan prehrane i tako uspjela smršaviti preko 50 kilograma.

Osim teških perioda, Milica je sada sretna djevojka koja je popularna i na Instagramu, gdje motivacijom i planom prehrane pomaže mnogima u borbi s viškom kilograma.

Milica Đukanović gostovala je lani u programu televizije "Prva" u kojem je otvoreno govorila o transformaciji, ne samo fizičkoj, već i o onoj psihičkoj.

- Dugo sam igrala tenis, a onda sam prestala. Po dolasku u Novi Sad zbog studija nisam se više toliko kretala, uglavnom sam sjedila i učila. I naravno jela. Prvi put sam se jako udebljao i imala sam 117 kilograma. U prvom krugu uspjela sam izgubiti 52 kilograma u pet mjeseci. No, iako sam zadržala svojih 65 kilograma, upustila sam se u vezu i kako to biva, djevojke se opuste. Opustila sam se jer smo imali malo više problema u odnosu. Predala sam se smrtnom neprijatelju hrani i tako došla do 135 kilograma. Trebali smo se vjenčati, ali se raskid dogodio prije vjenčanja, rekla je Milica, prenosi Slobodna Dalmacija.

Iako nije htjela ulaziti u dublje razloge zašto nije "na vrijeme presjekla" i promijenila život prije nego što se jako udebljala, nakon prekida odlučila se vratiti vlastitim prioritetima.

Foto: Instagram

- Bio mi je povrijeđen ego. Iste sekunde krenula sam u borbu s kilogramima i našla sam trenera te se odmah uključila u tretman kako ne bih morala skidati višak kože. Postavila sam si cilj. Budući da su mi napisali kako sam išla na operaciju želuca i skidanje viška kože, želim reći da je sve prošlo prirodno. Prehrana, trening i tretmani. Trajalo je devet mjeseci, dodaje Milica.

Uprkos fantastičnoj transformaciji i podršci, Milica je rekla da ima žena koje su je kritizirale.

- Kritizirali su me što sam baš tada odlučila smršaviti, zašto nisam pokušala smršaviti dok smo još bili zajedno. Ali to je bio jedan od razloga. On za mene više nije sfera interesa, ali tada je to bio povod za početak. Nakon toga sam shvatila da sve što radim treba raditi isključivo za sebe. Kad vidim fotografije prije i poslije, kažem – Milice, ti nisi normalna, šta si si dopustila, zaključila je Milica, piše Žena.

Nema što, respekta vrijedna Miličina pobjeda nad kilogramima i nad samom sobom, koja može biti putokaz svima što imaju slične probleme. Miličina priča može biti poticaj da im proradi inat pa da u suočavanje s njima krenu i prije prekida zaruka ili dolaženja do maksimuma kilograma.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?