DO 18 SATI

Mijenja se radno vrijeme trgovina na području Čitluka

22.04.2020.
u 10:55

Odlukom Stožera civilne zaštite općine Čitluk radno vrijeme pravnih subjekata, koji su ranijim odlukama izuzeti od zabrane rada, produžuje se te se trgovinama koje vrše prodaju prehrambenih i higijenskih proizvoda, ljekarnama, ribarnicama, pekarnicama, benzinskim crpkama i ostalim pravnim subjektima navedenim u Zapovijedi ostavlja mogućnost da organiziraju radno vrijeme najduže do 18 sati.

Uz ovu Zapovijed važno je pozvati sve pravne subjekte da se nastave pridržavati propisanih mjera usmjerenih na zaštitu djelatnika i kupaca. Ovim putem ponovno ističemo važnost odgovornog ponašanja, kao i važnost dezinfekcijskih sredstava na ulazu u trgovine, važnost nošenja zaštitnih maski i rukavica, obavljanja kupnje uz poštivanje socijalne distance od najmanje dva metra i ostalih higijenskih standarda propisanih od nadležnih službi.

Poštujući navedene mjere svi zajedno doprinosimo borbi protiv širenja pandemije koronavirusa. U ovo trenutku ne možemo si dopustiti opuštanje a maksimalno poštivanje svih uputa Stožera civilne zaštite općine Čitluk i stožera viših razina vlasti najbolji je način na koji
svi možemo dati vlastiti doprinos u borbi protiv koronavirusa.

Nova zapovijed o radnom vremenu trgovina na području općine Čitluk stupa na snagu 23. travnja i primjenjivat će se do donošenja nove zapovijedi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije