posjetio Operativni stožer "SAMIT 2017"

Mektić: Summit je prilika da se pokažemo kao civilizirana zemlja

Dragan Mektić
16.03.2017.
u 11:29

Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić posjetio je Operativni stožer "SAMIT 2017" uspostavljen od Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH povodom održavanja sastanka premijera zapadnog Balkana.

Prema Mektićevoj izjavi novinarima, danas i jučer iz Sarajeva se šalje poruka da je BiH, nakon svih političkih kriza u zemlji i regiji, u stanju da se prikaže kao faktor stabilnosti.

Mektić je pohvalio predstavnike svih sigurnosnih agencija u BiH koje zajednički osiguravaju ovaj veliki skup.

- Ovo je izuzetno značajan summit i prilika da se pokažemo kao civilizirana zemlja. Pri posjeti Operativnom stožeru uvjerio sam se da najbolje funkcioniraju sve mjere i radnje na osiguranju summita - riječi su ministra sigurnosti.

Za sutra u Sarajevu on je najavio press-konferenciju na kojoj će biti predstavljeni rezultati ove sigurnosne akcije.

U radu Operativnog stožera "SAMIT 2017", koji se nalazi u sjedištu Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH, sudjeluju predstavnici svih policijskih agencija u BiH, OSA-e, Oružanih snaga BiH i Službe za poslove sa strancima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije