Naslovnica Vijesti

Međunarodni susret vinogradara i vinara Sabatina 2016 u Neumu

22. listopada 2016. u 15:00 0 komentara 674 prikaza
sajam

Međunarodni susret vinogradara i vinara Sabatina 2016 bit će održan od 3. do 6. studenog u Neumu, pod visokim pokroviteljstvom člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Dragana Čovića, te pod visokim supokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar- Kitarović.
 
Sabatina godišnje okuplja vinogradare, vinare, stručnjake, sommeliere, proizvođače i distributere vinogradarsko-vinarske opreme, ugostitelje, trgovce, predstavnike resornih ministarstava, medije i druge sudionike vezane uz vinogradarstvo i vinarstvo iz hrvatskih vinskih regija i inozemstva. Cilj je Sabatine edukacija i povezivanje vinogradara i vinara međusobno, sa strukom, te s ostalim gospodarskim subjektima izravno vezanim za vinogradarstvo i vinarstvo.

Na sajmu vinogradarstva i vinarstva, te berzi i izložbi vina svoje proizvode predstavlja oko 300 izlagača iz Hrvatske i inozemstva. 

Kao plod dugogodišnje poslovne suradnje, kontakata i iskazane želje inozemnih vinogradara i vinara, Sabatina će prvi put biti  održana na teritoriju dviju država – Hrvatske i Bosne i Hercegovine.
 
Organizatori manifestacije su Zadružni savez Dalmacije i Hrvatska udruga vinarskih gradova iz Hrvatske, a suorganizatori Federalni agromediteranski zavod Mostar i Grand hotel Neum iz Bosne i Hercegovine.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.