USUSRET 24. MEĐUNARODNOM SAJMU GOSPODARSTVA - MOSTAR 2023.

Međunarodni B2B susreti na mostarskom sajmu

05.04.2023.
u 12:10

Međunarodni sajam gospodarstva - Mostar 2023. održat će se od 2. do 6. svibnja. Pored izložbenog dijela, Sajam je pripremio raznolik i edukativan konferencijski program, koji mu daje dodatnu dimenziju. INTERA Tehnološki park Mostar sa suorganizatorima i partnerima, te uz potporu Europske poduzetničke mreže, organizira Međunarodne B2B susrete prvog i drugog dana Mostarskog sajma 2. i 3. svibnja/maja 2023.

B2B susreti će biti uživo i online, a link za prijave će uskoro biti dostupan na web stranici Mostarskog sajma, te će preko e-maila biti distribuiran zainteresiranim gospodarstvenicima. Sudjelovanje na ovim B2B susretima je besplatno, a potvrđena registracija je istovremeno i ulaznica na Mostarski sajam.

Forum u organizaciji Gospodarske komore Federacije BiH, Sveučilišta u Mostaru i partnera sastoji se od četiri panela s temama: Sveučilišta i tržište rada, Energetika, EU integracije/ kandidacijski status BiH, Kreativne industrije Jadransko-jonske regije.
U sklopu sajma će biti održana i velika konferencija o obnovljivim izvorima energije u organizaciji tvrtke COMTRADE i UniCredit Bank. Ova konferencija je nastavak njihove veoma uspješne konferencije „Budućnost na sunce“ održane u sklopu prošlogodišnjeg izdanja Mostarskog sajma.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?