zenica

Međunarodna radionica o primjeni e-tehnologija u učenju jezika

ilustracija
10.01.2019.
u 17:04

Katedra za jezike i književnost Filozofskog fakulteta zeničkog sveučilišta, u suradnji s Europskim centrom za suvremene jezike, koji djeluje pri Vijeću Europe, organiziraju međunarodnu radionicu pod nazivom „Uporaba informacijskih i komunikacijskih tehnologija kao podrška podučavanju i učenju jezikā“, koja će se održati 17. i 18. siječnja 2019. godine, javlja Zeda. 

U radu ovog znanstvenog skupa sudjelovati će nekoliko eksperata Europskog centra za moderne jezike iz Velike Britanije, te profesori, asistenti i studenti master studija sa četiri jezička odsjeka Filozofskog fakulteta, za engleski jezik i književnost, za njemački jezik i književnost, za bosanski, hrvatski, srpski jezik i književnost, i odsjeka za turski jezik i književnost.   

"Cilj ove radionice je steći praktično znanje iz upotrebe informacijskih i komunikacijskih tehnologija u učenju i podučavanju jezikā  unutar i izvan učionice, te to znanje primjenjivati u nastavi. Na radionici će se prezentirati rad Europskog centra za moderne jezike, formiranog pri Vijeći Europe, razgovarati o prednostima i potrebama korištenja informacijskih i komunikacijskih tehnologija u nastavi stranih jezika, te praktično primjenjivati najsuvremenije aplikacije koje se koriste u podučavanju jezika", kazala je u najavi skupa doc. dr. Edina Rizvić-Eminović, šefica Odsjeka za engleski jezik i književnost.

Prva međunarodna radionicu pod nazivom „Upotreba informacijskih i komunikacijskih tehnologija kao podrška podučavanju i učenju jezikā“ realizirati će se 17. i 18. siječnja u zgradi Pravnog fakulteta Univerziteta u Zenici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije