UZ POMOĆ DVA SASTOJKA

Masnoća vam je kapnula na kožne natikače? Evo nekoliko jednostavnih savjeta kako ukloniti mrlje

03.08.2021.
u 16:05

Na prvu se čini jednostavno, ali ljetna obuća zna biti vrlo zahtjevna za održavanje. Osim crnih mrlja od stopala na unutrašnjosti, nerijetko se zna oštetiti i kožni remen sandala, japanki ili natikača. Glavni krivac bude morska sol, pijesak ili, pak, masnoća. 

Pomoć oko uklanjanja masnih mrlja s kože potražila je i jedna žena na Facebooku, a nije dugo trebalo da se skupi mnoštvo komentara na objavi kroz koje su se uglavnom provlačila tri ista savjeta za čišćenje. Prvi je da na masne mrlje nanesete deterdžent za posuđe i ostavite da stoji 10-ak minuta.

Zatim uzmete krpicu ili spužvicu i trljate. Većina žena je rekla da djeluje jer je ovo sredstvo ionako namijenjeno za uklanjanje masnih naslaga.

Drugi savjet je da nanesete baby puder direktno na masnoću, najbolje bi bilo čim je kapnula, i ostavite nekoliko sati ili čak preko noći. Prebrišete krpom, a za maksimalno uklanjanje napravite i postupak s deterdžentom. Zadnji savjet, koji se na prvu činio kao šala, je da stavite istu masnoću preko cijelog remena. Boja kože će tako biti ujednačena i mrlje se neće vidjeti.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?