Predsjednik Federacije BiH

Marinko Čavara otvorio 20. Međunarodni Fojnica open 2017.

27.05.2017.
u 15:40

Predsjednik Federacije Marinko Čavara svečano je otvorio 20. po redu Međunarodni Fojnica open 2017. u taekwondou na kojem će u toj borilačkoj vještini snage odmjeriti natjecatelji iz BiH i susjednih zemalja.

Otvarajući turnir, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara poželio je svim natjecateljima uspjeh na turniru i ugodan boravak u Fojnici te čestitao organizatorima na uspješnoj organizaciji sportske manifestacije koja promovira zdrav život i bavljenje sportom.

U svom pozdravnom govoru predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara istaknuo je da suci trebaju biti pravedni i da pobjedi bolji, da pobjednici mogu slaviti pobjedu, a poraženi da ne tuguju nego da u porazu nađu dodatnu motivaciju za uspjeh u slijedećim borbama. Kao i u životu. Također sve je zamolio da uživaju u tradicionalno gostoprimljivoj Fojnici, te da iz Fojnice ponesu najljepše uspomene.

Natjecanje se održava po važećim pravilima TKDS BIH, ETU, WTF, te modificiranim pravilima za vrtićance/vrtićanke i mlađe kadete/kadetkinje (bez udaraca u glavu), na tri borilišta. Ove će godine na natjecanju snage odmjeriti 245 natjecatelja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije