ministrica obrane

Marina Pendeš na sigurnosnom Forumu 2BS u Budvi

Marina Pendeš
31.05.2019.
u 07:41

Izaslanstvo Ministarstva obrane BiH, predvođeno ministricom obrane BiH Marinom Pendeš, sudjelovat će u radu sigurnosnog Foruma 2BS (To be Secure), u Budvi na poziv Atlantskog vijeća Crne Gore. 

Predviđeno je da Pendeš bude govornik na prvom panelu pod nazivom “Zapadni Balkan: Znakovi prošlosti i bajkovita budućnost”.

Skup u Budvi se održava do 1. lipnja i to je godišnji političko-sigurnosni forum na visokoj razini koji se bavi pitanjima globalne, transatlantske i sigurnosti u jugoistočnoj Europi.

Osnovno obilježje Foruma je učešće brojnih visokih dužnosnika istaknutih akademika i eksperata iz oblasti sigurnosne politike, kao i visokih dužnosnika iz jugoistočne Europe i transatlantskog područja.

Ciljna grupa Foruma su donositelji odluka, članovi parlamenta, predstavnici vlada, akademska zajednica, kao i druge ključne osobe iz oblasti vanjske politike i sigurnosti, priopćeno je iz MOBiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije