uživao s prijateljima

Mamić vozio jahtu u Neumu, pazio da ne uđe u hrvatske vode

01.07.2020.
u 20:21

Bivši dopredsjednik zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić nedavno je snimljen na plaži u Neumu, kako se kupa u moru i uživa s prijateljima. Nakon što se osvježio i 'pokupio' boju, ukrcao se na brod s prijateljima i vozio po Jadranskom moru. On je bio i kapetan pa je morao dobro paziti da ne prijeđe granicu i završi u hrvatskim vodama, piše 24sata.hr. 

Njega je prije nekoliko dana čitateljica 24sata uhvatila na plaži gdje se kupao u moru, a bio je dobro raspoložen. Vrijeme je bilo sunčano što je Mamić, najvjerojatnije i iskoristio za odmor.

- Nije se skrivao iza naočala niti se izdvajao od ljudi na plaži. Fino je baš pocrnio, baš ima sad tamniju kožu kao i čovjek s kojim je bio. Kao da živi na moru - ispričala je čitateljica.

Dodala je kako je Mamić cijelo vrijeme bio jako dobro raspoložen, smijao se i veselio. Otplivao je koji krug u moru i opet nastavio druženje s prijateljem.

Podsjetimo, savjetnik uprave Dinama, koji je nepravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora zbog izvlačenja novca iz kluba, već drugu godinu ne napušta Međugorje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?