ISPROBAJTE

Majka otkrila odličan trik: Evo kako ispeći tri pizze odjednom u istoj pećnici

shutterstock
22.09.2020.
u 07:09

Nakon što se pizze ispeku, možete ih narezati i nitko neće ni primijetiti da su pečene drugačije.

Pečenje pizze za obitelj trebao bi biti brz obrok, ali ponekad na kraju potraje dugo, jer jednostavno nemate dovoljno mjesta u pećnici. Zbog okruglog oblika, na rešetku obično možete staviti samo jednu odjednom. No, jedna mama je otkrila svoj trik kako na jednoj rešetki peče tri pizze, ali i ukusan čips ispod njih. prenosi metro.co.uk.

Objavljujući u Facebook grupi, pokazala je kako smrznute pizze prereže na pola, a zatim ih rasporedi po pećnici kako bi maksimizirala prostor.

- Majčin trik. Napravite tri pizze u pećnici, sve na istoj rešetki, tako da ih prepolovite dok su još zamrznute! Jednostavno ih narežite i rasporedite po rešetci, tako na drugoj imate mjesta za druge stvari? Savršeno za one koji imaju veće obitelji poput mene - napisala je.

Foto: Daniel Pavlić

Dodala je da za smrznute ne trebate posudu za pečenje jer neće potonuti kroz rešetku, ali za svježu pizzu svakako dodajte posudu za pečenje. Nakon što se pizze ispeku, možete ih narezati i nitko neće ni primijetiti da su pečene drugačije. 

To znači da vaša obitelj može sjesti i uživati ​​odjednom u pizzi, umjesto da ih morate peći jednu po jednu. Ostali u grupi bili su impresionirani tom idejom.

- Ajme, ovo je promijenilo sve! Zašto to nikada nisam radio? Sjajan savjet! - komentirao je jedan korisnik, dok je drugi dodao: - Tako je jednostavno. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije