Prijam sportaša kod načelnika Livna

Luka Čelan: Općina Livno i dalje će stajati iza svakog livanjskog kluba, kao što je bilo i dosad

23.06.2016.
u 09:00

Općinski načelnik Luka Čelan upriličio je prijam za livanjske sportaše koji su u pojedinačnom ili skupnom sportu ovogodišnju sezonu završili uspjehom. Na prijmu je bilo više od stotinu sportaša iz ŽKK Livno, OK Troglav, NK Troglav 1918., KBK Dragovoljac, KBK Golden Glory, TDK Magone, BK Livno te u ime atletičara Filipa Mihaljevića njegov otac Mirko Mihaljević.

Uručenje medalje

Nazočne sportaše, kao i njihove trenere te članove uprava, prigodnim je riječima pozdravio načelnik Čelan i u kraćem obraćanju izrazio zadovoljstvo što je velika većina livanjskih sportaša okupljena na jednom mjestu. “Kažu da uspjeh nastaje kada se sretnu spremnost i prilika. Ja u vašu spremnost ne sumnjam. Nju na kraju krajeva potvrđujete vi vašim rezultatima. A prilike, odnosno mogućnosti, za razvoj sporta i za bolje sportske uvjete stvarat ćemo zajedno. Svatko, naravno, u okviru svojih mogućnosti i ovlasti”, kazao je u svom obraćanju načelnik Čelan te dodao da će Općina Livno i dalje stajati iza svakog livanjskog kluba kao što je to činila i dosada, kao i to da će se dosadašnja dobra suradnja nastaviti i u budućnosti. Također je zahvalio svim livanjskim sportašima na predstavljanju Livna u najboljem svjetlu istaknuvši ponos zbog svih njihovih sportskih uspjeha. U ime gostiju nazočnima se obratio trener TDK Magone August Orlović zahvalivši načelniku na prijmu riječima nade kako će ovo biti praksa i ubuduće da se livanjski sportaši nađu na jednom mjestu i s, kako je rekao, vodstvom svoga grada razmijene i dobra i loša iskustva. Dodao je da biti sportaš danas nije lako, da je u svaku osvojenu medalju i pehar uloženo mnogo truda i znoja, ali s činjenicom da ste prihvaćeni i cijenjeni u vlastitoj sredini puno je lakše raditi, pobjeđivati, ali i sportski gubiti, kazao je Orlović. Svim sportašima, trenerima i članovima uprava načelnik je uručio zaslužene medalje.

Veliki uspjeh

Na prijmu su pročitani ovogodišnji postignuti rezultati svih klubova, a s posebnim oduševljenjem nazočni su pozdravili uspjehe livanjskog bacača kugle Filipa Mihaljevića, aktualnog seniorskog prvaka s izborenom olimpijskom normom, osobnim rekordom te svjetskom dvoranskom broncom. U ime Filipa medalju od načelnika primio je njegov otac Mirko. Filip je, naime, na pripremama za prvenstvo Europe i za Olimpijske igre koje će se održati u Rio de Janeiru. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije