Boeing 757

“Leteći hotel” 
u mostarskoj Zračnoj luci

21.05.2019.
u 10:45

Najluksuzniji hotelski prijevoz na svijetu ponovno je na pisti Međunarodne zračne luke Mostar. Ovako su se jučer pohvalili iz mostarske Zračne luke na svojoj Facebook stranici nakon slijetanja jednog od najluksuznijih zrakoplova današnjice na svijetu, atraktivnog crnog Boeinga 757, piše Večernji list BiH.

Inače, radi se o zrakoplovu koji prevozi ekskluzivne goste na putovanjima oko svijeta, a koji pripada američkoj kompaniji “TCS World Travel”, specijaliziranoj za privatna i luksuzna putovanja. Unutrašnjost ovog luksuznog putničkog zrakoplova preuređena je zahvaljujući dizajnerskim stručnjacima kako bi zadovoljila potrebe 75 putnika, dok je standardni kapacitet čak 233 mjesta.

- Tijekom godine organizira se nekoliko različitih putovanja u trajanju od dva do četiri tjedna na razne destinacije u svijetu. Svako putovanje je isplanirano do u detalje i prezentira se prilikom odabira ture, a putnicima se daje mogućnost da ga dodatno obogate svojim željama i zahtjevima - navedeno je na Facebook stranici Zračne luke Mostar.

Nakon Mostara, gosti će ovim avionom otputovati za Sarajevo. Poslovna elita koja koristi ovaj avion doletjela je u grad na Neretvi jučer i zadržala se do popodnevnih sati. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?