Jusko i Al-Tabtabaie:

Kuvajćani žele graditi Koridor Vc

09.04.2018.
u 15:22

Kuvajtska strana spremna sudjelovati u svim prometnim infrastrukturnim projektima sa završenom projektnom dokumentacijom

Ministar prometa i veza Bosne i Hercegovine Ismir Jusko sastao se danas s izaslanstvom Parlamentarne grupe prijateljstva Kuvajta koju je predvodio predsjednik grupe prijateljstva Waleed Musaed Al-Tabtabaie.

Tema razgovara bili su unapređenje odnosa dviju država i aktivno učešće kuvajtskih fondova u razvoju infrastrukture Bosne i Hercegovine i projektima na Koridoru Vc, kao i unapređenje kapaciteta zračnih luka u BiH.

Predsjednik Parlamentarne grupe prijateljstva Kuvajta je istaknuo da je kuvajtska strana spremna sudjelovati u svim prometnim infrastrukturnim projektima sa završenom projektnom dokumentacijom, te pozvao Ministarstvo da dostavi takve projekte kako bi se kuvajtski fondovi opredijelili za moguće investiranje.

Kuvajtsko izaslanstvo se obvezalo poslati službeni poziv za održavanje sastanka izaslanstva BiH i Kuvajta na kojem će biti prezentirani projekti za čije investiranje je zainteresiran Kuvajt.

Jusko je zahvalio na pozivu te istaknuo da će Ministarstvo pripremiti prezentaciju projekata iz svoje nadležnosti – priopćeno je iz Ministarstva prometa i veza BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije