14. po redu festivala

Kupres Play - Visit Mordor od 9. do 13. kolovoza

29.07.2017.
u 13:00

Od 9. do 13. kolovoza Kupres će biti u znaku 14. po redu festivala “Kupres Play”, koji se ove godine održava pod nazivom ''Visit Mordor'' čime su organizatori željeli istaknuti često maćehinske i surove klimatske uvjete na Kupresu.

Festival alternativne glazbe i dobrih vibracija na Kupreškoj visoravni organizira Udruga “Kupreški kosci” u produkciji Hrvatskog doma i ove godine ima humanitarnu notu te će se dio prihoda darivati u humanitarne svrhe.

Kao novitet u dodatnim programima je road-trip. Oni koji se prijave 12. kolovoza i dođu ranije imat će priliku posjetiti nekoliko prekrasnih lokaliteta na području Kupresa.

Festivalski tjedan počinje 9. kolovoza koncertom Sare Renar u Čarobnoj kućici u Livnu, s početkom u 21 sat.

Sljedeći dan u Art caffeu u kupreškom Domu kulture od 12 sati održavat će se Kupres play Embrio dječja radionica u sklopu koje će najmlađima biti predstavljena glazba s gramofona,  glazbeni instrumenti te snimke nastupa nekih velikana glazbe.

Središnjeg dana Festivala, 11. kolovoza, u suradnji s Likovnom akademijom iz Širokog Brijega održat će se “Kupres play ART” s početkom u 13 sati, a tom prilikom oslikavat će se neka gradska pročelja te izrađivati skulpture od slame. Istog dana, u 14 sati, održat će se program “Kupres play ECCO”  na kojem će biti izloženi ekološki proizvod i rukotvorine.

U središnjem dijelu festivala, u ART caffeu, s početkom u 21 sat, nastupit će “The Heaps” (Split), “Straight Mickey and the Boyz” ( Beograd), “Cojones” (Zagreb) te “Luigy Brusto” (Travnik). Ulaznice za koncertne događaje su dobrovoljni prilozi.

Za one koji se odluče provesti vikend na Kupresu nakon Festivala, 12. i 13. kolovoza bit će organizirano paraglajding natjecanje “Parababa Cup”.

Prijave za izložbu eko-proizvoda i rukotvorina te road-trip mogu se izvršiti na sljedećem linku (VIDEO ), a sve informacije o Festivalu dostupne su na Facebooku (VIDEO .

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?