Navodni govor turskog premijera Erdogana izazvao šok među mnogim građanima i podsjetio na stare strahove
Povratak na članak

”Kunem se Allahom ako itko dirne Bošnjake imat će protiv sebe sto milijuna Turaka!”

Turski ratni brod u Neumu prema Erdoganu je podrška suverenitetu BiH

Komentari 8

M7
mungos.71.djaci
12:19 11.07.2014.

pozdrav Hrvatima Neuma zaustavite turke ma več su se počeli raspadat

VL
Avatar guten_tag
guten_tag
12:59 11.07.2014.

Erdogana treba izvesti pred međunarodni sud za zločine koje je počinio jer se bavi međunarodnim terorizmom. naime s turskog teritorija su slali naoružane teroriste u Siriju da bi tamo ubijali sirijski narod. drugi zločin je da drže kurdsku djecu u zatvorima i treće krši slobodu medija. genocid nad Armencima je zločin koji prati njihovu zločinačku povijest. ova galama može izazvati samo podsmijeh. jedini koji su pomogli muslimanima BiH su Hrvati. čak je predsjednik Turske Demirel molio Tuđmana da pomogne što je Tuđman i učinio. Međunarodna zajednica je otpisala muslimane, čekala njihovu kapitulaciju i požurivala Srbe da okončaju rat i uzmu ono što žele čime bi sukob bio okončan.

VL
SR
SrednjaBosna
11:12 11.07.2014.

Joj Erdogane nelupaj. Kao Turska nema u njoj 100miliona Turaka nego 77miliona od ti su oko 20 miliona Kurda koj ce kad tad dobit pola Turske. Raspast ce ti se Drzava kao bivsa Juga. Prvovpred svojom Kucom pometi pa poslije pred tudzom.

VL
FE
feuer
01:07 12.07.2014.

Turcine bavi se svojim jadnim poslovima.Bijednik

VL
RG
robert.gavric
02:06 07.03.2020.

Turska I turci se javljaju koji su unistili ljepi potomak I pravi narod bosnjake I bosnu jos u 14.stoljecu Ne zaboravimo kralja tvrtka kotromanica I kraljica katarinu te 13.i 14.stoljece U bosni su svi bili katolici te je osmansko carstvo trovalo europu sve do hrvatske... Ostali su poturci u danasnjoj Bih koji se drze turaka jer su pravu divnu bosnu bez hercegovina u to doba prije 600 godina izdali I sada nisu niko I nista... Drze se izdajice stranog naroda koji je njihove pra babe silovao I ubijao njihove djedove Sada ti isti stoje na bobovcu I diče se bobovcu a kosti katarini i kotromanica se tresu duboko pod zemljom kada vide poturke kako se diče njihovom krvlju prolivenom u borbi protiv turaka osmanlija koji su silovali pravu bosnu I pravi bosanski katolicki narod onom pravom bosanskom krvlju kao sto je to bila kralja tvrtka I kraljica katarina, nisu se zvali kahrima I kerim vec tvrtko i katarina a ti koji se dice nose pola izdajnicke turske krvi i da imaju ponosa I stida oni bi se sebe stidili I turaka I nebi imali pravo da ista kazu za bosnu domovinu koju si njihovi pretci izdali I predali turcima

VL
BB
boze.bili
18:47 11.07.2014.

erdogane nemoj se igrat terorizma ti si predsjednik turske a bih pamet u glavu.

VL
NO
novabila
18:49 11.07.2014.

E baš zato neče ni uplovit.

VL
BO
Bosnjak
14:12 11.07.2014.

Malo konkretnije informacije ne bi skodile. Dio bosnjackih portala ? Navodni govor ? 100 Mil ? Kao prvo neka sredi svoje nepregledive probleme, kao drugo neka nas ostavi na miru jer i on je stranac u BIH ! I ti brodovi po Neumu nisu turski nego NATO-vi i za tu odluku da uplove je odlucivao neko ko je na vrhu...o cemu onda polemisati ?

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.