POTPORA TO IVANČICA BUDUĆEM NAČELNIKU

Krišto: Zajedničkim snagama raditi na unapređenju životnih uvjeta hrvatskog naroda u Busovači

10.11.2020.
u 09:58

Sinoć je održan predizborni skup OO HDZ-a BiH Busovača u temeljnom ogranku Ivančica, gdje je iskazana snažna potpora kandidatu HDZ-a BiH za načelnika općine Busovača Stipi Krišti i kandidatima HDZ-a BiH za Općinsko vijeće Busovača.

„Bliži nam se 15. studeni, dan Izbora, dan kad trebamo pokazati da smo odgovorni i svjesni trenutnog stanja i potrebe za promjenama. TO Ivančica oduvijek je potpora HDZ-u BiH i uvjeren sam da će tako i ostati, te da ćemo zajedničkim snagama nastaviti na unapređenju
životnih uvjeta u ovom i svim drugim temeljnim ograncima značajnim za sve stanovnike, a posebice za hrvatski narod u Busovači“, kazao je kandidat za načelnika Stipo Krišto.

Predsjednik TO Ivančica Dragan Laštro, zajedno s nositeljem liste HDZ-a BiH za OV Busovača Josipom Mravkom i kandidatkinjom HDZ-a BiH za OV Busovača Danijelom Trogrlić, uputio je riječi dobrodošlice i zahvale dužnosnicima HDZ-a BiH na potpori u obnovi
Doma i izgradnji vodovoda, kao najznačajnijih projekata za ovaj ogranak, ali i potpori u svim drugim projektima poput rasvjete, asfaltiranja putova i slično.

„Stoga, izađimo na izbore i nastavimo izgrađivati i obnavljati naš temeljni ogranak, zajedno s našim načelnikom Stipom Krištom i našim vijećnicima“, kazao je predsjednik TO Ivančica Dragan Laštro.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije