Radni posjet

Krišto, Bosić i Džaferović u posjetu Hrvatskoj, unapređenje odnosa dvije zemlje

Kristo, Bosic i Dzaferovic
29.03.2016.
u 08:26

Krišto, Bosić i Džaferović sastat će se s najvišim dužnosnicima Hrvatske i razgovarati o aktualnim pitanjima u vezi s unapređenjem bilateralnih odnosa dviju susjednih i prijateljskih država

Predsjedateljica Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Borjana Krišto i zamjenici Mladen Bosić i Šefik Džaferović boravit će danas i sutra u službenom radnom posjetu Republici Hrvatskoj.

Tijekom dvodnevnog posjeta, do kojeg dolazi na poziv predsjednika Hrvatskog sabora Željka Reinera, Krišto, Bosić i Džaferović sastat će se s najvišim dužnosnicima Hrvatske i razgovarati o aktualnim pitanjima u vezi s unapređenjem bilateralnih odnosa dviju susjednih i prijateljskih država, kao i o europskim i euroatlantskim integracijama BiH.

Izaslanstva Zastupničkog doma PSBiH razgovarat će najprije s domaćinom posjeta, predsjednikom Hrvatskog sabora Željkom Reinerom, a potom će izaslanstvo primiti i predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar - Kitarović.

Drugog dana službenog posjeta Hrvatskoj predviđeni su susreti članova Kolegija Zastupničkog doma PSBiH s predsjednikom Vlade Hrvatske Tihomirom Oreškovićem, kao i s ministrom za vanjske i europske poslove Hrvatske Mirom Kovačem, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću PSBiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije