DRAGAN ČOVIĆ:
Povratak na članak

Krajnje je opasno za BiH ako Bošnjaci opet izaberu dva člana Predsjedništva

- Željeli smo da se napravi dogovor, ali nismo se svi mogli držati ključnih principa ili nismo svi do kraja razumjeli kolika prijetnja prijeti BiH ako bi Hrvati došli u poziciju da Bošnjaci ponovo izaberu dva člana Predsjedništva. To je krajnje opasno za BiH - rekao je Čović

Komentari 2

FY
Fuck you Mother Fucker
10:45 04.12.2013.

HDZ-u mora biti priznato pravo da oni imaju stalno svog clana predsjednistva BiH, a Bosnjaci su izabrali Hrvatima Komsica, posto je ocigledno da Sejdic-Finci ekipa u Bosni ne postoji, tacnije to je fiktivna grupa koja ne postoji, ono postoji na papiru i apsolutno nije tacno da oni nisu do sad mogli birati svog clana predsjednistva i apsolutno nije tacno da ih ima nesto malo manje od Hrvata u BiH i apsolutno nije tacno da ih vecina zivi u vecinskim bosnjackim podrucjima pa da su zapravo oni glasali za Komsica, uz naravno Srbe i Hrvate sa vecinskih bosnjackih podrucja, koji po defaultu glasaju za nebosnjacke multikulti kadrove iz zelje da im Bosnjak ne vlada? Za stalnog HDZ clana predsjednistva BiH spremni!

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.