VELIKI PROBLEMI

Korona ušla u španjolsku reprezentaciju 'na veliko': Još jedan pozitivan igrač

09.06.2021.
u 12:24

Manje od tjedana dana prije početka Europskog nogometnog prvenstva, Španjolci imaju još jedan slučaj koronavirusa u reprezentaciji. Nakon kapetana Sergia Busquetsa, sada je na COVID-19 pozitivan i Diego Llorente.

Španjolski kapetan Sergio Busquets u nedjelju bio pozitivan, a nakon nove runde testiranja na koronavirus pozitivan je i branič Leeds Uniteda. Oba su igrača napustila kamp reprezentacije, dok ostatak ekipe nastavlja s pripremama za turnir, rekli su iz saveza. Momčad i trenersko osoblje odmah su otišli u izolaciju nakon prvog pozitivnog testa Busquetsa u nedjelju.

Nakon što je Barcelonin veznjak "pao" na testu, Enrique je već stvorio svojevrsni balon s mogućim zamjenama, u kojem zajedno treniraju Rodrigo Moreno, Pablo Fornals, Carlos Soler, Brais Mendez, Raul Albiol i Kepa Arrizabalaga. Ministar sporta Jose Manuel Rodriguez Uribes rekao je u utorak da će svi igrači biti cijepljeni u srijedu. Španjolci će Europsko prvenstvo u skupini E otvoriti u ponedjeljak protiv Švedske u Sevilli, nakon čega slijede utakmice protiv Poljske i Slovačke.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije