mostar

Koncet Miroslava Škore u Mostaru na Uskršnji ponedjeljak

asasd
03.04.2017.
u 16:45

Poslije turneje po Hrvatskoj, Austriji i Mađarskoj, Miroslav Škoro dolazi u Mostar. Gala koncert održat će se na Uskršnji ponedjeljak, 17.4. u Hrvatskome domu hercega Stjepa Kosače, saznaje Hrvatski Medijski Servis. 

Škoro je na konferenciji za novinare, održanoj u Mostaru, najavio zanimljiv i poseban koncert, drugačiji od prethodnih.

„Koncert će trajati mrvicu dulje pa je ovo jedan vid upozorenja. Bit će to jedan multimedijalan koncert te se nadam da će dvorana na uskršnji ponedjeljak biti puna“.

Kako ističe ovaj hrvatski pjevač, već je dugo na sceni, a ovo je projekt kojim će se lagano početi pripremati za mirovinu. Presretan je, kaže, što ima priliku raditi posao koji voli s izuzetnim profesionalcima koji jednako uživaju u poslu kao i on.

„Mi se uvijek dobro zabavljamo na pozornici i nastojimo tu dobru energiju prenijeti na publiku. Nadamo se da će tako biti i na ovom konceru“.

Na mostarskom će koncertu, nostalgičnog naziva „Mene zovu tambure“, nastupiti i Škorini gosti, ali nije otkrio detalje o komu se radi.

„Ja snagu crpim iz činjenice da pripadam prostoru koje je iznjedrio puno lijepoga kao i pjesmu Ne dirajte mi ravnicu. Ta je pjesma izvorište moga rada, a stih iz te pjesme Mene zovu tambure je poseban pa sam odlučio tako nazvati ovaj koncert“.

Ulaznice za koncert su već u prodaji a mogu se kupiti na blagajni Kosače te u hotelu Mostar. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?