Lider Naroda i pravde

Konaković: Ne može se ugroziti Vijeće ministara BiH, imena već sutra tijekom dana

Elmedin Konaković
Armin Durgut/PIXSELL
05.01.2023.
u 21:12

"Ne vjerujem da se može ugroziti formiranje Vijeće ministara, rokovi su pred nama, trebaju nam imena, već sutra tijekom dana", naglasio je Konaković

Lider Naroda i pravde Elmedin Konaković kazao je kako i dalje postoji komotna većina za formiranje vlasti na državnoj razini. 

Konaković je ovo rekao nakon današnjeg sastanka predstavnika stranaka Osmorke sa Miloradom Dodikom u Doboju.

"To što su rekle kolege iz NES-a i Stranke za BiH, da izlaze iz vlasti, već je spomenuto jučer u Zenici kao jedna od opcija. Željeli smo danas neke stvari relaksirati, ali eto može i bez njih", rekao je Konaković za TVSA.

Naveo je kako nije ni znao "da će kolege izaći i napraviti to pred medijima, ali to je politika i neki njihov pristup".

"Ne trpimo svi pritiske na isti način. Nemamo čarobni štapić da povučemo sve Dodikove sporne dokumente, nadam se da ćemo brzo doći u fazu da popravljamo ono što je izgledalo nepopravljivo", naglasio je Konaković.

Dodao je i kako nosi i pozitivne i negativne dojmove sa sastanka, ali da je "to politika", prenosi Klix.

"Ne vjerujem da se može ugroziti formiranje Vijeće ministara, rokovi su pred nama, trebaju nam imena, već sutra tijekom dana", zaključio je.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?