Imena kandidata još nisu priopćena, a znat će se nakon sjednice zakazane za subotu

Komšić ide i s bošnjačkim i s hrvatskim članom predsjedništva

bih-komsic-txt.jpg
Foto: import
11.07.2014.
u 10:48

Predsjednik Demokratske fronte Željko Komšić potvrdio je i da će on biti nositelj liste u sarajevskoj izbornoj jedinici za državni parlament

Demokratska fronta Željka Komšića imat će kandidate za bošnjačkog i hrvatskog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, odlučeno je na sjednici Predsjedništva stranke održanoj u četvrtak u Sarajevu.

Imena kandidata još nisu priopćena, a znat će se nakon sjednice zakazane za subotu. Stranka je priopćila kako će informacija u vezi kandidatskih listi biti dostavljene medijima u nedjelju ujutro.

Predsjednik Demokratske fronte Željko Komšić potvrdio je i da će on biti nositelj liste u sarajevskoj izbornoj jedinici za državni parlament.

Do sada se nagađalo kako bi Demokratska fronta za Predsjedništvo mogla kandidirati nekadašnjeg županijskog ministra Damira Marjanovića i sveučilišnog profesora Slavu Kukića, koji je i javno rekao kako će ući u utrku za Predsjedništvo ako to učini predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović.

Budući da se sve glasnije šuška da bi Čović mogao biti kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH ispred HDZ-a BiH odnosno Hrvatskog narodnog sabora, moguće je i da Kukić, unatoč napisima da će odustati zbog premlaćivanja, ostvari svoje obećanje.

Komentara 1

BB
boze.bili
18:52 11.07.2014.

sve što komšić izbaci za kandidate sve su muslimanski kandidati.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije