MODERNA LJUBAVNA PRIČA

Komentirala mu je fotografiju na Facebooku, a on odmah preletio 6437 kilometara da ju upozna!

17.12.2019.
u 21:15

Facebook grupa "This cat is chonky" je posvećena velikim mačkama, ali pokazalo se da je grupa donijela puno više od samog veselja zbog fotografija mačaka - spojila je ljude.

Anna Hosey (25) i Adam Lawrence (28) par su koji se spojio preko grupe o mačkama. Adam, grafički dizajner iz Londona je prešao 6437 kilometara samo kako bi otišao na spoj s Annom nakon što je ona komentirala njegovu sliku u grupi da je sladak, piše metro.co.uk.

 

 

Anna, frizerka iz Chicaga napisala je neobavezni komentar Adamu kako su on i mačka slatki i tada je sve krenulo. "Nedavno sam se priključila grupi i odmah sam primjetila Adama, pa sam komentirala fotografiju. On mi je poslao poruku, počeli smo se dopisivati i vrlo brzo pronašli puno zajedničkih stvari kao što su isti ukus u glazbi." Mjesecima su se dopisivali, zvali preko video poziva i komunicirali s mačkama. Osjetili su povezanost, a u prosincu je Adam odlučio proputovati 6437 kilometara kako bi se vidjeli.

"Bili smo jako znatiželjni kako će nam biti uživo", rekla je Anna. "Osjetili smo neku romantiku preko telefona i željeli smo znati hoće li uživo biti isto. Bilo je jako prirodno kada smo se sreli, nismo osjećali kao da smo stranci i nije bilo neugodno. Vrlo jednostavno. Mačka je, na sreću, također prihvatila Adama."

 

 

Sada su u fazi između izlaženja i veze i još uvijek se uvjeravaju je li to prolazno ili ne, ali Anna planira doći kod Adama u London u veljači. Podijelila je ovu priču u Facebook grupu i napisala: "Nikada nisam mislila da ću pronaći dečka komentiranjem na Facebooku, ali dogodilo se."

"U ime nas oboje, jako smo sretni što se ovo dogodilo", rekla je Anna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?